Tervetuloa Urhean kotisivuille!

Ajankohtaista

Suomen Olympiakomitean Urheiluakatemiaohjelman Uutiskirjeessä 2/2013 hyvä juttu yhteistreeneistä.
Olympiakomitean uusi toimintatapa mukautuu muutoksiin
Pääkaupunkiseudun urheiluakatemia, UniSport ja Suomen Olympiakomitea järjestävät Helsingin yliopiston ja Aalto-yliopiston Urhea- urheilijoille sekä Urhean I-tason urheiljoille kuusi yhteistreeniä kevään aikana. Treenien jälkeen nautitaan aamupala ja kuullaaan tietoisku. Valmentajiksi ja tietoiskun pitäjiksi on saatu maamme huipputekijöitä. Ilmoittaudu viimeistään pe 3.5. juha.dahlstrom@edu.hel.fi
Purjehduksen 49-luokan Lauri Lehtinen ja Kalle Bask ovat viettäneet hiljaiseloa Lontoon olympiakisojen jälkeen. Nyt seitsemänneksi olympiaregatassa sijoittunut kaksikko on saanut akkunsa ladattua, ja projekti kohti Rion kisoja alkaa toukokuun alussa.
Tiistaina 23.4 Pääkaupunkiseudun urheiluakatemian yläkouluverkon liikunnanopettajat kokoontuivat ensimmäistä kertaa yhteiseen koulutukseen. Koulutus järjestettiin Urhean tiloissa Mäkelänrinteessä ja sen aiheena oli lasten ja nuorten hyvä harjoittelu.
Telinevoimistelija Petrus Laulumaa sijoittui aikuisten EM-kisoissa viikonvaihteessa Moskovassa hypyssä neljänneksi! Myös pronssi oli todella lähellä. Petrusta koutsaa myös Tomi Tuuhan Euroopan huipulle nostanut Timo Holopainen. Uimahypyissä Tiia Kivelä voitti Amsterdamissa käydyn metrin ponnahduslautakilpailun ja rikkoi MM-kilpailujen A-rajan. Tiian valmentajana toimii Satu Uusitalo.
Pohjois-Haagan tyttöjen jalkapallojoukkue on voittanut koululaisten Maailmanmestaruuden Ranskassa! PHYK:in pojat sijoittuivat myös hienosti viidenneksi. Onnittelut kaikille pelaajille, valmentajille ja taustoille!
Pääkaupunkiseudun urheiluakatemian perinteinen oppilaitostapaaminen, pidettiin UniSportin isännöimänä Helsingin yliopiston tiloissa 17.4.2013. Tilaisuuteen osallistui yli 30 Urhean aktiivista toimijaa. Tilaisuudessa verkoston jäsenet pääsivät kuulemaan hyviä alustuksia ja tapaamaan toisiaan. Tällä kertaa aiheena oli urheilijan haasteet ja mahdollisuudet korkea-asteella.
Pääkaupunkiseudun urheiluakatemia, UniSport ja Suomen Olympiakomitea järjestävät Helsingin yliopiston ja Aalto-yliopiston Urhea- urheilijoille sekä Urhean I-tason urheiljoille kuusi yhteistreeniä kevään aikana. Treenien jälkeen nautitaan aamupala ja kuullaaan tietoisku. Valmentajiksi ja tietoiskun pitäjiksi on saatu maamme huipputekijöitä. Ilmoittaudu viimeistään pe 19.4. juha.dahlstrom@edu.hel.fi
Voimisteluseura Helsingin Petrus Laulumaa selviytyi telinevoimistelun EM-kisoissa Moskovassa hypyn loppukilpailuun. Finaali käydään sunnuntaina. Valmentajana Timo "Holle" Holopainen. Tsemppiä Petrus ja Holle!
RSS ATOM