Tervetuloa Urhean kotisivuille!

Ajankohtaista

LÄHTÖKOHDAT JA VALMENNUSTUKIEN MAKSUJEN PERIAATTEET Olympiakomitean Huippu-urheiluyksikön tavoitteena on parantaa suomalaisen huippu-urheilun yhteistyötä, osaamista, menestystä ja arvostusta yhdessä urheilijoiden, joukkueiden ja lajien kanssa.
Katso viikonlopun koriskuvat ja lue lisää musikaalista alla olevan linkin kautta.
Vadud Balatkhanov on voittanut pronssia Bulgarian Samokovissa käytävissä alle 23-vuotiaiden EM-kisoissa. Helsinkiläistä Suomen Kamppailu-urheilijoita edustava Balatkhanov voitti pronssiottelussaan Puolan Lukasz Kielbasinskin vastustajan antautumiseen päättyneellä kuristuksella. Isot onnittelut Vadudille ja koko kovaa treenaavalle Urhean judoryhmälle!
Urheilun Dual Career –seminaari järjestettiin Helmi Business Collegen tiloissa Helsingissä 14.-15.11. Kansainvälisen seminaarin avainteemana oli urheilun, opintojen ja työuran yhdistäminen.
Koripallon hieno kansainvälisten otteluiden värittämä syksy saa jatkoa junioritasolla tulevana viikonloppuna (15.-17.11.), kun Helsingissä ja Espoossa pelataan Euroopan Nuorten Koripalloliigan EYBL:in otteluita poikien ja tyttöjen turnauksissa.
Hyvä Pääkaupunkiseudun urheiluakatemian toimija
Suomen valmentajat ry järjestää mainion valmentajaklinikan teemalla urheilullisuuden kehittäminen. Klinikka pidetään Mäkelärinteen uintikeskuksen ja - lukion tiloissa.
Helsingin Sanomat ja Palloliiton seuratoiminto valitsivat kuukauden vihreän kortin toimijat.  
Urhea-säätiön tiistaina 5.11.2013 pitämässä tiedotustilaisuudessa otettiin suuri askel eteenpäin pääkaupunkiseudun huippu-urheilussa. Säätiö julkaisi pääkaupunkiseudun kilpa- ja huippu-urheilun kehittämishankkeen. Kehittämishanke sisältää neljä eri kohdetta, jotka ovat opiskelun ja urheilun yhdistäminen, valmennus, asiantuntijapalvelut ja harjoitteluolosuhteet.
Käy lukemassa mielenkiintoisia tarinoita mm. urheilijoista, urheilulääkäristä ja mobiiliharjoituspäiväkirjasta.
RSS ATOM