Tervetuloa Urhean kotisivuille!

Ajankohtaista

Urheilijoiden Ammattienedistämissäätiö (URA) jakoi tänään 69 urheilijalle opiskeluapurahan lukuvuodelle 2013-2014 tänään Sanomatalossa. Samassa yhteydessä järjestettiin miniseminaari, jossa uimahyppääjä Joona Puhakka, jääkiekkoilija Minttu Tuominen ja koripalloilija Hanno Möttölä puhuivat vuosistaan jenkkiyliopistoissa.
Pääkaupunkiseudun urheiluakatemiassa on yhteensä 1950 urheilijaa. Lajikirjo on varsin laaja, sillä urheilijoita on yhteensä 69 eri lajista alppihiihdosta wushu karateen.
Aiheena: Urheilun ja opiskelun yhdistäminen ulkomailla. Seminaari pidetään maanantaina 13.1 klo 13-14:30 Sanomatalon mediatorilla Töölonlahdenkatu 2, Helsinki
Monika Mikkola, 17-vuotias Märskyn kakkosvuoden urheilija, on voittanut purjehduksen Laser Radial -luokan nuorten maailmanmestaruuden Omanissa.
Kauden 2013 sisäratojen Euroopan Mestari ja saman hallikauden maailman kärkituloksen haltija Eelco Sintnicolaas (10-ottelu 8506 pistettä) harjoittelee Liikuntamyllyssä tammikuussa yhdessä valmentajansa Vince de Langen ja harjoituskavereidensa Sami Itanin (kymmenottelun Suomen mestari vuosina 2011 ja 2012) ja Pieter Braunin (2012 maailman junioritilaston 3. kymmenottelussa) kanssa.
Suomen Olympiakomitean vuosittain julkaisema Nuoren urheilijan ura –opas on ilmestynyt. Opas julkaistaan tästä vuodesta alkaen vain sähköisessä muodossa.
Oheisen kortin kera haluamme toivottaa Sinulle ja läheisillesi Iloista Joulua sekä menestystä alkavalle vuodelle.
Lauantain Urheiluviikonlopussa keskusteltiin urheilusponsoroinnista. Studioon saapuivat keskustelemaan manageri Harri Halme, urheilun monitoimimies Aleksi Valavuori ja purjehtija Silja Kanerva.
Vuoden viimeinen Matkalla Huipulle verkkolehti on ilmestynyt.
Arviointi valtion liikuntatoimen määrärahojen kasvun tuloksista hallituskaudella 2007-2011
RSS ATOM