Tervetuloa Urhean kotisivuille!

Ajankohtaista

Moni urheilija joutuu kamppailemaan monen moisten vammojen kanssa. Vuosittain sattuu noin 350 000 liikuntavammaa ja niitä sattuu etenkin nuorille urheiluseuraharrastuksissa. Useat vammat olisivat ehkäistä-vissä. Tätä viestiä viemään on luotu kevään aikana Suomea kiertävä Vammat Veks! -koulutuskiertue.
Tilaisuuden tavoitteena oli tutustua toisten alojen asiantuntijoihin, kuulla eri alojen nykytilanne ja ajatuksia kehittämisestä sekä pohtia yhdessä miten asiantuntijuus verkostoituu ja kehittyy Urheassa.
Pika-aituri, Helsingin yliopistossa opiskeleva Matilda Bogdanoff esiintyi hyvin ja puhui viisaita illan Urheiluruudussa. Matildaa valmentaa Anne Suoranta.
Viime viikonloppuna oteltiin Judon nuorten, U18 ja U21 ikäluokkien, Sm-kilpailut Nummelassa.
Pikaluistelun matkakohtaiset ja sprinttereiden SM-kisat käytiin viikonloppuna Oulunkylässä Helsingissä. Jason Andbergin Urhea-suojatit olivat varsin kovalla menopäällä ja kahmivat ison kasan SM-mitaleja. Hyvä Jason - hyvä tulevat mikapoutalat!
Harva saa ammattia urheilusta. Siksi lähes kaikki urheilijat opiskelevat. Monen opinahjo on Helsingin yliopisto.
suurenna kuva Anatoli Mihailov on Suomen Valmentajien valinta kuukauden valmentajaksi. Anatoli on Mäkelänrinteen urheilulukion, URHEAN ja HIFK:n Friidrott (yleisurheilu) -valmentaja. Häntä kuvataan valmentajaksi isolla V:llä. Anatolilla on yleisurheiluvalmentajista tällä hetkellä ja myös kautta aikain yksi Suomen suurimpia valmennusryhmiä.
Urhean, UniSportin ja Suomen Olympiakomitean järjestämät yhteistreenit ovat löytäneet paikkansa monen urheilijan viikko-ohjelmassa.
Märskyn ja Urhean uimahyppääjät tehtailivat hyviä tuloksia viime viikonlopun Suomen Hallimestaruuskilpailuissa Turussa.
Vuoden 2014 Paralympiakomitean nuorten ryhmään on valittu 18 nuorta kuudesta eri lajista. Ryhmä leireilee vuoden aikana neljä kertaa Pajulahden Urheiluopistossa. Leireihin sisältyy jokaisen lajin omia harjoituksia, yhteisiä palauttavia harjoituksia sekä asiantuntijaluentoja ja urheilijavieraita. Tänä vuonna nuorten ryhmän teemana on Urheiluakatemiat ja opiskelu urheilun ohessa.
RSS ATOM