Tervetuloa Urhean kotisivuille!

Ajankohtaista

Pj Harkimo: Liikkumattomuus johtamassa kansantalouden kannalta kestämättömään tilaan
Suurten pallopelien suomalaiset päävalmentajat kokoontuivat puhumaan parempaa peliä joka päivä -teemalla. Maailmanlaajuisestikin ainutlaatuisessa kokoontumisessa paikalla olivat: Henrik Dettmann (koripallo), Petri Kettunen (salibandy), Mixu Paatelainen (jalkapallo), Tuomas Sammelvuo (lentopallo) ja Erkka Westerlund (jääkiekko). Mukana keskustelemassa oli myös Suomen Olympiakomitean huippu-urheiluyksikön johtaja Mika Kojonkoski.
Beach Volley Team Finland Oy, Suomen Olympiakomitean Huippu-urheiluyksikkö ja Suomen Lentopalloliitto ovat sopineet yhteistyöstä, jolla tavoitellaan olympiamenestystä Riossa ja pyritään nostamaan suomalaisen beach volley entistä laajemmin kansainväliselle huipulle.
Kisakallion Urheiluopisto ja Jyväskylän yliopiston liikuntatieteellinen tiedekunta käynnistävät yhteistyön jonka tavoitteena on kehittää Suomeen ja Kisakallion Urheiluopistolle Lohjalle maailman johtava taitovalmennuksen harjoitteluympäristö.
Moni urheilija joutuu kamppailemaan monen moisten vammojen kanssa. Vuosittain sattuu noin 350 000 liikuntavammaa ja niitä sattuu etenkin nuorille urheiluseuraharrastuksissa. Useat vammat olisivat ehkäistä-vissä. Tätä viestiä viemään on luotu kevään aikana Suomea kiertävä Vammat Veks! -koulutuskiertue.
Tilaisuuden tavoitteena oli tutustua toisten alojen asiantuntijoihin, kuulla eri alojen nykytilanne ja ajatuksia kehittämisestä sekä pohtia yhdessä miten asiantuntijuus verkostoituu ja kehittyy Urheassa.
Pika-aituri, Helsingin yliopistossa opiskeleva Matilda Bogdanoff esiintyi hyvin ja puhui viisaita illan Urheiluruudussa. Matildaa valmentaa Anne Suoranta.
Viime viikonloppuna oteltiin Judon nuorten, U18 ja U21 ikäluokkien, Sm-kilpailut Nummelassa.
RSS ATOM