Tervetuloa Urhean kotisivuille!

Ajankohtaista

Urheilun Dual Career –seminaari järjestettiin Helmi Business Collegen tiloissa Helsingissä 14.-15.11. Kansainvälisen seminaarin avainteemana oli urheilun, opintojen ja työuran yhdistäminen.
Koripallon hieno kansainvälisten otteluiden värittämä syksy saa jatkoa junioritasolla tulevana viikonloppuna (15.-17.11.), kun Helsingissä ja Espoossa pelataan Euroopan Nuorten Koripalloliigan EYBL:in otteluita poikien ja tyttöjen turnauksissa.
Hyvä Pääkaupunkiseudun urheiluakatemian toimija
Suomen valmentajat ry järjestää mainion valmentajaklinikan teemalla urheilullisuuden kehittäminen. Klinikka pidetään Mäkelärinteen uintikeskuksen ja - lukion tiloissa.
Helsingin Sanomat ja Palloliiton seuratoiminto valitsivat kuukauden vihreän kortin toimijat.  
Urhea-säätiön tiistaina 5.11.2013 pitämässä tiedotustilaisuudessa otettiin suuri askel eteenpäin pääkaupunkiseudun huippu-urheilussa. Säätiö julkaisi pääkaupunkiseudun kilpa- ja huippu-urheilun kehittämishankkeen. Kehittämishanke sisältää neljä eri kohdetta, jotka ovat opiskelun ja urheilun yhdistäminen, valmennus, asiantuntijapalvelut ja harjoitteluolosuhteet.
Käy lukemassa mielenkiintoisia tarinoita mm. urheilijoista, urheilulääkäristä ja mobiiliharjoituspäiväkirjasta.
Valtakunnallisilla urheiluakatemiapäivillä käytiin tiivistä keskustelua urheilun arvostuksesta ja siitä, kuinka Suomen parhaat urheilijat saadaan harjoittelemaan parhaaseen valmennukseen ja parhaisiin olosuhteisiin. Alustajina toimivat mm. Hanno Möttölä, Simo-Pekka Fincke, Risto Nieminen, Jukka Keskisalo ja Reijo Jylhä.
Anne Mäkinen aloittaa ensi kuussa työnsä suomalaisen tyttö- ja naisjalkapalloilun parissa.
Liitteessä Urhean johtoryhmän pöytäkirja 8.10.2013 Mäkelänrinteen uintikeskuksella pidetystä kokouksesta sekä vuoden 2014 toimintasuunnitelma. Kokouksessa käsiteltiin mm. Urhea-säätön aikataulua ja vuoden 2014 toimintasuunnitelmaa.
RSS ATOM