Tervetuloa Urhean kotisivuille!

Ajankohtaista

Tarjolla kolmen tunnin Nuorten liiketaitoharjoittelu paketteja 2.10, 21.10, 6.11, 11.11. ja Valmentajaklinikka Special 8.11.2014
Olisitko sinä hyvä Urheiluyläkoulujen ja nuorten valmennuksen kehittäjää?
TAVOITTEENA NUOREN URHEILIJAN HYVÄ PÄIVÄ 2014 julkaisu on ilmestynyt ja sen ovat toimittaneet erittäin vaikuttavat osaajat: Kaisu Mononen, Outi Aarresola, Pasi Sarkkinen, Jarkko Finni, Sami Kalaja, Asko Härkönen ja Mikko Pirttimäki.
Helsingin yliopiston, Aalto-yliopiston ja Urhean I-tason urheilijoille sekä valmentajille tarkoitetut yhteistreenit jatkuvat Unidojolla Töölössä ja Otahallissa Otaniemessä. Treenejä pidetään nyt aina maanantaisin alkaen klo 9.00 vuorotellen Unidojolla ja Otahallissa.
Paralympiakomitean viestintä- ja yhteyspäällikkö Leena Kummu on suomentanut ja laittanut suomalaiset paraurheilijat kansainvälisen Paralympiakomitean IPC:n lajidemokortteihin. Mukana mm. urhealaiset Amanda Kotaja (yu, ratakelaus), Ronja Oja (yu, pituushyppy) ja Matti Suur-Hamari (lumilautailu).
Ei ole oikotietä (29.8.2014)
Lue Sami Kalajan blogi-kirjoitus hänen Valmennustaito-sivuiltaan.
Tuoreen suomalaistutkimuksen mukaan liikkumisella on myönteisiä vaikutuksia lasten tiedollisiin toimintoihin, kuten tarkkaavaisuuteen. Lapset, jotka liikkuivat enemmän, saivat parempia tuloksia tarkkaavaisuustestissä kuin vähän liikkuvat.
Soudun maailmanmestaruuksista kisataan tulevalla viikolla, 24.-31.8. Amsterdamissa. Suomesta kisoihin osallistuu 5 urheilijaa kolmessa venekunnassa. Miesten yksikössä (M1x) soutaa Hämeenlinnan Soutajien Robert Ven. Naisten kaksikossa (W2x) soutavat Eeva Karppinen (Nesteen Soutajat) – Ulla Varvio (Takon Soutajat) ja miesten perämiehetöntä kaksikkoa (M2-) soutavat Nesteen Soutajien Joel Naukkarinen – Antti Kilpeläinen.
RSS ATOM