Tervetuloa Urhean kotisivuille!

Ajankohtaista

Tiedote 14.12.2019
Mikko Kurkelan tekemässä toimintatutkimuksessa on selvitetty urheilijoiden uran aikana hankkimaan osaamista suhteessa tulevaisuuden työelämätaitoihin. Urheilun ja opiskelun yhdistämisen näkökulmasta on olennaista tunnistaa, minkälaisia työelämätaitoja urheilija oppii urheilu-uransa aikana.
Suomen Olympiakomitean Huippu-urheiluyksikkö on julkaissut kesälajien tukipäätökset vuodelle 2020. Kaikkiaan tehostamistukea jaettiin kesälajeille olympiadin viimeiseen vuoteen 3 970 940 euroa.
Liity nyt Suomen Valmentajien jäseneksi! Liittyessäsi jäseneksi 3.12.2019 mennessä, saat tämän vuoden viimeisen Valmentaja-lehden kaupan päälle ja maksat jäsenmaksun vasta vuodenvaihteen jälkeen koskien vuotta 2020.
Paralympiaurheilija Markku Niinimäki on aloittanut marraskuussa työnsä Pääkaupunkiseudun urheiluakatemia Urhean osa-aikaisena valmentajana. Hänen päävastuunsa on valmentaa Urhean paraurheilijoita. Osan Niinimäen palkasta kattaa Nuorelle Siivet -kampanjan tuki.
Keskiviikko 27.11.2019 klo 18:00 – 19:00 MÄKELÄNRINTEEN LUKIO, AUDITORIO
Sivustolle on tuotettu uutta tietoa! Esimerkiksi Vammojen ehkäisy on kokonaan uusi osio, jonka alle on koottu tietoa yleisimmistä urheiluvammoista ja niiden ehkäisystä kehonosittain.
Maailman antidopingtoimisto WADA on julkistanut vuoden 2020 kielletyt aineet ja menetelmät urheilussa -luettelon. Luettelossa määritetään, mitkä aineet ja menetelmät ovat kiellettyjä kilpailujen aikana ja kilpailujen ulkopuolella sekä tietyissä urheilulajeissa kielletyt aineet.
RSS ATOM