Tervetuloa Urhean kotisivuille!

Ajankohtaista

Hyvä Pääkaupunkiseudun urheiluakatemian toimija, Urhea-säätiön valtuuskunnan vuosikokous pidetään keskiviikkona 12.11. klo 14 - 16 Suomen urheilumuseossa Olympiastadionilla. Vuosikokouksen aluksi kuullaan Puolustusvoimien Urheilukoulun toiminnasta urheilukoulun johtaja Eero Svanbergin ja paikalla olevan varusmiesurheilijan esityksenä.
Opiskelijoiden liikuntaliitto keskusteli ministerien ja kansanedustajien kanssa tulevaisuudennäkymistä ja mahdollisista muutoksista.
”Toiminnassamme on nuoria, jotka olisivat voineet syrjäytyä” Loistavaa Jarkko Finni!
Mäkelänrinteen lukion edustajat valitsivat 24. lokakuuta viidettätoista kertaa Vuoden Märskyn - tällä kertaa kunnian ansaitsi johtava lääkäri Jan Lassus.
Opetus- ja kulttuuriministeriö on myöntänyt Helmelle urheilijoiden ammatillisen koulutuksen erityistehtävän, valtakunnallisen urheiluoppilaitoksen aseman.
Urheilijalle riittävä ja monipuolinen syöminen on yhtä tärkeää kuin oikea harjoittelu ja lepo.  Moni urheilija kaipaa ohjausta myös ravitsemusasioissa – sinä valmentajana voit auttaa.
Vuoden 2015 alusta alkaen liittojen yhteistyö ottaa uuden askeleen. "Näin varmistetaan myös parempi kiinnittyminen lajiliittojen ohjelmiin sekä urheiluakatemiatoimintaan," kertoo Huippu-urheiluyksikön Leena Paavolainen.
Lauantaina 18.10. klo 16 alkavalla kierroksella sarjan ykkönen kohtaa kakkosen ja kolmonen kohtaa nelosen.
OLYMPIAKOMITEA VALMISTAUTUU VUOTEEN 2015 Olympiakomitean hallitus käsitteli kokouksessaan suomalaisen huippu-urheilun viimeaikaisia tapahtumia sekä kävi keskustelua vuoden 2015 toiminta- ja taloussuunnitelmasta.
Suomen Paralympiakomitea ry ja Suomen Valmentajat ry:n lajiyhteisö: Vammaisurheilun valmentajakerho kutsuvat valmentajia mukaan Valmentajapäivään lauantaina 8.11.2014 klo 12-17 Liikuntakeskus Pajulahteen.
RSS ATOM