Tervetuloa Urhean kotisivuille!

Ajankohtaista

Terve Urheilija -ohjelma järjestää yhdessä Tampereen urheilulääkäriaseman kanssa toukokuussa 13.5. Palaudu ja kehity - harjoittelun suunnittelusta palautumisen tukitoimiin- koulutuksen UKK-instituutissa Tampereella.
HBA-Märskyn tyttöjen joukkue on voittanut koripallon Nuorten Euroopan Liigan alle 19-vuotiaiden sarjan. Kauden päättäneessä turnauksessa, niin sanotuissa Superfinaaleissa, joukkue voitti kaikki viisi peliään.
Lue uusin verkkolehtemme alla olevasta linkistä. Tässä numerossa paljon urheilijoiden terveyteen liittyviä artikkeleita sekä muuta ajankohtaista asiaa akatemiatoiminnasta.
Vahva, fyysinen, taitava - Suomen MM-joukkue U19-kisoihin nimetty, mukana useita Urhean pelaajia.
Opetus- ja kulttuuriministeriö, Valo ja Suomen Olympiakomitea tilasivat alkuvuodesta asiantuntijayritys KPMG:ltä selvityksen liikunnan ja huippu-urheilun rakenteiden arvioinnista ja tavoitetilan määrityksestä Suomessa. Toimeksiannon tavoitteena on ollut laatia ehdotus siitä, miten järjestäytynyt liikunta on tulevaisuudessa Suomessa organisoitu ja miten järjestäytyneelle liikunnalle asetettavat tavoitteet voidaan saavuttaa. KPMG päätyy selvityksessään esittämään liikuntakenttään merkittäviä rakenteellisia uudistuksia mm. aluejärjestöjen ja lajiliittojen tehtävien koordinointiin ja liikuntajärjestöjen johtamiseen.
Mäkelänrinteen lukion 4. jakson valmentajakokous laittoi valmentajat pohtimaan omaa tekemistä ja vaikuttamista ravintovalmennuksen ja urheilijan sitoutumisen kannalta.
Sport Focuksen psyykkinen valmentaja Terhi Lehtoviita piti erinomaisen harjoituksen Otahallissa, jossa hän opetti urheilijoita hyödyntämään mielikuvaharjoittelua.
Pj Harkimo: Liikkumattomuus johtamassa kansantalouden kannalta kestämättömään tilaan
Suurten pallopelien suomalaiset päävalmentajat kokoontuivat puhumaan parempaa peliä joka päivä -teemalla. Maailmanlaajuisestikin ainutlaatuisessa kokoontumisessa paikalla olivat: Henrik Dettmann (koripallo), Petri Kettunen (salibandy), Mixu Paatelainen (jalkapallo), Tuomas Sammelvuo (lentopallo) ja Erkka Westerlund (jääkiekko). Mukana keskustelemassa oli myös Suomen Olympiakomitean huippu-urheiluyksikön johtaja Mika Kojonkoski.
RSS ATOM