Tervetuloa Urhean kotisivuille!

Ajankohtaista

Suomen Paralympiakomitea ry ja Suomen Valmentajat ry:n lajiyhteisö: Vammaisurheilun valmentajakerho kutsuvat valmentajia mukaan Valmentajapäivään lauantaina 8.11.2014 klo 12-17 Liikuntakeskus Pajulahteen.
Urheilukoulun talvilajien palveluksenaloitus ajankohta muuttuu Talvilajien urheilijat aloittavat varusmiespalveluksen III/15 saapumiserässä Kaartin jääkärirykmentissä 13.4.2015 pl. lumilajit (hiihto, ampumahiihto, hiihtosuunnistus, yhdistetty, lumilautailu ja mäkihyppy), joiden palveluspaikka tulee olemaan Kainuun prikaati Kajaanissa.
Suomen Olympiakomitean Huippu-urheiluyksikkö on nimittänyt Henrik Dettmannin palloilulajien vastuuvalmentajaksi ja Antti Paanasen urheiluakatemiaohjelman valmennuspäälliköksi. Dettmann jatkaa edelleen myös Suomen koripallomaajoukkueen päävalmentajana.
Urhean yläkouluosasto järjesti tiistaina 30.9.14 seminaarin Urheilumuseon tiloissa Helsingissä. Seminaaarin aiheena oli Urhea-verkoston edelleen kehittäminen ja kehittämistyöryhmän valitseminen rakentamaan opetusviraston kanssa yhdessä pohdittua yläastekokeilumahdollisuutta.
Erittäin mielenkiintoinen aihekokonaisuus: Fyysisen harjoittelun ja ravinnon fysiologiset vaikutukset ja mekanismit – tieteestä käytäntöön Järjestäjä: Jyväskylän yliopiston Liikuntabiologian laitos
Tarjolla kolmen tunnin Nuorten liiketaitoharjoittelu paketteja 2.10, 21.10, 6.11, 11.11. ja Valmentajaklinikka Special 8.11.2014
Olisitko sinä hyvä Urheiluyläkoulujen ja nuorten valmennuksen kehittäjää?
TAVOITTEENA NUOREN URHEILIJAN HYVÄ PÄIVÄ 2014 julkaisu on ilmestynyt ja sen ovat toimittaneet erittäin vaikuttavat osaajat: Kaisu Mononen, Outi Aarresola, Pasi Sarkkinen, Jarkko Finni, Sami Kalaja, Asko Härkönen ja Mikko Pirttimäki.
Helsingin yliopiston, Aalto-yliopiston ja Urhean I-tason urheilijoille sekä valmentajille tarkoitetut yhteistreenit jatkuvat Unidojolla Töölössä ja Otahallissa Otaniemessä. Treenejä pidetään nyt aina maanantaisin alkaen klo 9.00 vuorotellen Unidojolla ja Otahallissa.
RSS ATOM