Tervetuloa Urhean kotisivuille!

Ajankohtaista

Suomen Koripalloliitto ja Kisakallion Urheiluopisto ovat solmineet monivuotisen, strategisen kumppanuussopimuksen, jonka myötä Kisakalliosta tulee Koripalloliiton valmennus- ja harjoituskeskus. Kisakallio rakentaa koripallon ja maajoukkueiden tarpeisiin oman harjoitusluolan – Susi Training Centerin, joka avataan käyttöön jo ensi kesäksi. Kisakallio sijoittaa koripallon optimaalisiin valmentautumisolosuhteisiin noin kaksi miljoonaa euroa.
Koripalloliitto on hankkinut yhteistyökumppanin, joka sijoittaa yli miljoona euroa suomalaisen koripallon kehittämiseen.
Suomen Olympiakomitea järjesti juuri ennen Itsenäisyyspäivää hyvän seminaarin Kisakallion urheiluopistolla. Kansainväliseen seminaariin osallistui paljon Urhean valmentajia.
Uimahyppyjen Pohjoismaiden Mestaruuskisat kisattiin joulukuun alussa Norjan Kristiansandissa. Märskyläiset saivat kisoista yhteensä yhdeksän mitalia. Kultaa pokkasivat Tiia Kivelä ja Hanna Eklund naisten 3m parihypyissä sekä Tiia Kivelä naisten metrillä.
Valo, Suomen Olympiakomitea, Suomen Paralympiakomitea sekä Kilpa- ja huippu-urheilun tutkimuskeskus KIHU ovat yhdistäneet voimansa.
Monet lajit pitivät viime viikonloppuna vuosikokouksia ja palkitsemistilaisuuksia. Urhealaisista lajiensa vuoden parhaiksi valittiin mm. triathlonisti Kaisa Lehtonen ja suunnistaja Mårten Boström. Nykyaikaisesta viisiottelijasta Eevi Bengsistä oli hyvä juttu Iltalehdessä.
LÄHTÖKOHDAT JA VALMENNUSTUKIEN MAKSUJEN PERIAATTEET Olympiakomitean Huippu-urheiluyksikön tavoitteena on parantaa suomalaisen huippu-urheilun yhteistyötä, osaamista, menestystä ja arvostusta yhdessä urheilijoiden, joukkueiden ja lajien kanssa.
Katso viikonlopun koriskuvat ja lue lisää musikaalista alla olevan linkin kautta.
RSS ATOM