Tervetuloa Urhean kotisivuille!

Ajankohtaista

Atte Pettinen aloittaa huhtikuun alussa ominaisuusvalmentajana Pääkaupunkiseudun urheiluakatemia Urheassa. Nuorten Olympiavalmentaja statuksella toimivan Pettisen toimenkuvaan tulee kuulumaan eri lajien nuorten ja aikuishuippujen ominaisuusvalmennus erityisesti nopeutta ja räjähtävyyttä vaativissa lajeissa.
Suomen U19 squashjoukkue ylsi upeaan suoritukseen EM-joukkuekilpailussa Prahassa. Riina Koskinen, Jami Äijänen ja Miko Äijänen pelasivat läpi turnausviikon tasaisen vahvasti. Sunnuntain loppuottelussa ennakkosuosikki Englanti oli lopulta vahvempi, mutta loppuottelupaikka ja EM-hopeat ovat suomalaistriolta varsin oiva suoritus. Ennen joukkuekisaa pelatussa henkilökohtaisessa EM-kisassa joukkueen ykköspelaaja Jami Äijänen oli lähellä henkilökohtaista EM-mitalia. Lopulta Jami oli henkilökohtaisen kisan neljäs, Miko 9. ja Riina 17. Hienoja suorituksia nämäkin.
Onnea pelaajat, koutsit ja taustat! Ja ennen kaikkea vahva näyttö ohjelmasta, joka on Suomessa uudenlainen tapa tehdä urheilua. Näitä urheilijoita kannattaa seurata!
Suomen Olympiakomitea on nimennyt 23 uutta urheilijaa Suomen joukkueeseen ensi kesän Euroopan Kisoihin. Kisat järjestetään Bakussa Azerbaidžanissa 12.-28.6.
Urheilun teemailita ke klo 18.00
Käy lukemassa erityisesti valmennukseen ja valmentajuuteen keskittyvä vuoden 2015 ensimmäinen verkkolehti. Lehti sisältää erinomaisia juttuja Urheassa toimivista valmentajista.
Seuraavaan hallitusohjelmaan ajatus joustavasta koulupäivästä ja toiminnallisuus osaksi koulun arkea ja muiden oppiaineiden kokonaisuutta, esittää opetus- ja kulttuuriministeriön työryhmä. Koulutilojen käyttöä tehostamalla ja välineistöä hyödyntämällä on koulupäivän välittömään läheisyyteen mahdollisuus luoda yhdenvertainen harrastusmahdollisuus kaikille.
Valmentajaklinikan teema vuonna 2015 on ”Liikkeenhallinnan ja suorituskyvyn arviointi urheilijan kehittymisen taustalla” Teemakoulutuksen aiheena on suunnanmuutoksen kehittäminen
Olen Sara Lehterä, ravitsemustieteen opiskelija Helsingin yliopistosta. Suoritan työharjoittelua Urhealla toukokuun loppuun asti ja olen mukana kehittämässä Urhean ravitsemusvalmennustoimintaa. Urheilu ja ravitsemus ovat molemmat lähellä sydäntäni ja näiden kahden yhdistäminen työharjoittelun kautta on mahtavaa. Omaan lajitaustaani kuuluu mm. 10 vuotta koripalloa Hongassa.
Pääkaupunkiseudun urheiluakatemian oppilaitostapaaminen
RSS ATOM