Tervetuloa Urhean kotisivuille!

Ajankohtaista

suurenna kuva Anatoli Mihailov on Suomen Valmentajien valinta kuukauden valmentajaksi. Anatoli on Mäkelänrinteen urheilulukion, URHEAN ja HIFK:n Friidrott (yleisurheilu) -valmentaja. Häntä kuvataan valmentajaksi isolla V:llä. Anatolilla on yleisurheiluvalmentajista tällä hetkellä ja myös kautta aikain yksi Suomen suurimpia valmennusryhmiä.
Urhean, UniSportin ja Suomen Olympiakomitean järjestämät yhteistreenit ovat löytäneet paikkansa monen urheilijan viikko-ohjelmassa.
Märskyn ja Urhean uimahyppääjät tehtailivat hyviä tuloksia viime viikonlopun Suomen Hallimestaruuskilpailuissa Turussa.
Vuoden 2014 Paralympiakomitean nuorten ryhmään on valittu 18 nuorta kuudesta eri lajista. Ryhmä leireilee vuoden aikana neljä kertaa Pajulahden Urheiluopistossa. Leireihin sisältyy jokaisen lajin omia harjoituksia, yhteisiä palauttavia harjoituksia sekä asiantuntijaluentoja ja urheilijavieraita. Tänä vuonna nuorten ryhmän teemana on Urheiluakatemiat ja opiskelu urheilun ohessa.
Pääkaupunkiseudun urheiluakatemia toimii tiiviissä yhteistyössä UniSportin kanssa
Urhean psyykkisen valmennuksen ohjelmat ovat kehittyneet erinomaiseen suuntaan. SportFocuksen asiantuntijat Terhi Lehtoviita ja Paula Arajärvi ovat luoneet käytännönläheisen toimintamallin, joka nyt otetaan käyttöön myös valtakunnallisesti.
Mäkelänrinteen uintikeskuksen terassitiloihin kokoontui vaikuttava joukko Urhean korkeakoulukumppaneiden toimijoita keskustelemaan urheilijoiden kaksoisuran toteuttamisesta.
Suomen Olympiakomitean ja Kihun selvitys puoltavat Urheilulukiojärjestelmän merkityksellisyyttä.
Urhea järjesti 23.1. lajiliitoille ja sidosryhmille Olosuhdeseminaarin Valotalolla
Nuoret urheilijat kertoivat Suomen Urheiluareenassa Unelmiensa urheilusta. Lue VALOn Sanna Lesosen juttu oheisen linkin kautta
RSS ATOM