Tervetuloa Urhean kotisivuille!

Ajankohtaista

Urhean nettisivuille on nyt laitettu päivitetyt urheilijalistat. Urheilijat on laitettu lajeittainen ja akkosittain.
Teemoina: Nuorten kestävyysurheilijoiden harjoittelu ja korkean paikan harjoittelu Seminaarikieli on suomi ja osin englanti.
Suomen urheiluravitsemuksen asiantuntijat ry (SURA) järjestää valtakunnallisen urheiluravitsemuksen seminaarin 1.12.2020. Seminaari järjestetään etäyhteydellä. Seminaarissa on mukana ravitsemuksen huippuasiantuntijoita niin Suomesta kuin ulkomailta. Seminaarin tarkemmat tiedot sekä ilmoittautumislomake löytyvät alta. Jos liityt samalla SURA:n jäseneksi, pääset seminaariin alennettuun hintaan.
Urheilijalle on loukkaantumisen jälkeen tärkeää saada nopeasti käyntiin kuntouttaminen osaavan fysioterapeutin johdolla. Urhea-säätiö käynnistää keräyksen, jonka tavoitteena on saada urheilijoiden käyttöön painoa keventävä juoksumatto.
Webinaari on suunnattu kaikille Urhea-yhteisön toimijoille.
Esillä mm. erityisvaatimukset huippu-urheiluharjoittelulle.
Urhean yläkouluverkoston kouluissa on n. 50 kouluja ja n. 2500 nuorta urheilijaa. Kuudesluokkalaisten haku toimintaan lähestyy. Hakuajat painotettuun opetuksen päättyvät: -Helsingissä 15.12.2020 -Espoossa 18.1.2021
Kannattaa käydä lukemassa Urhean toimitusjohtajan Simo Tarvosen laadukas pääkirjoitus ja katsomassa Laajasalon opiston opiskelijoiden tekemiä mielenkiintoisia urheilijavideoita eri kaksoisuramallien toteuttamisesta.
Aiheena on mukautuminen muuttuvassa maailmassa urheilussa. Hyviä esiintyjiä ja puheenvuoroja tulossa.
Pääkaupunkiseudun urheiluakatemian henkinen pääoma kasvoi kun KM Kim Forsblomin liikuntapsykologian väitöskirjan ”Kilpailukauden aikaiset kollektiiviset tavoitteet ja tavoitteenasettelu naisten SM-tason palloilujoukkueissa” tarkastustilaisuus järjestettiin perjantaina 16.10. Jyväskylässä. ”Kollektiivinen tavoite on jokaisen joukkueen jäsenen tunnistama päämäärä, jota kohti joukkue yhdessä pyrkii. Kollektiivisessa tavoitteessa edistymistä ja sen saavuttamista arvioidaan yhdessä sovittujen kriteerien ja aikataulujen mukaisesti” Forsblom sanoo.
RSS ATOM