Tervetuloa Urhean kotisivuille!

Ajankohtaista

Erittäin mielenkiintoinen TalviParalympiapäivä järjestetään Tapiolan jääpuistossa ke 4.2.2015 klo 13-18. Tilaisuus on maksuton. Ei erikseen ilmoittautumisisia.
Pohjois-Savon urheiluakatemia järjestää kaksi toisen asteen urheilijaopiskelijoille suunnattua verkkokurssia kuluvan kevätlukukauden aikana. Psyykkinen valmennus urheilussa –kurssi alkaa 2.2.2015. Kurssilla esitellään kilpa- ja huippu-urheilussa hyödynnettävän psyykkisen valmennuksen menetelmiä ja osa-alueita kuten motivaatio ja tavoitteet, kilpailumieliala ja onnistuneet suoritukset.
Juha Heikkala, Valon ennakoinnin asiantuntija uskoo muutosten tuulten tulevan väistämättä suomalaiseen urheiluseuratoimintaan. Muutoksia tulee Heikkalan mukaan aiheuttamaan muun muassa nuorten erilaiset tavat ajatella ja toimia, sekä yhteiskuntarakenteen muutokset.
Olympiakomitean ja urhean vastuufysioterapeutti Juha Koistinen ja Urhean valmennuksen kehittäjä Mika Saari vetivät koulutustilaisuuden aiheesta; suorituskyvyn ylläpito urheiluvammankuntoutuksen yhteydessä.
Paikalle oli saapunut kolmisenkymmentä Urhean akatemiavalmentajaa kuudestatoista eri lajista tutustumaan ja jakamaan ajatuksia valmentajuudesta. Päivän asiantuntijana toimi sosiaalipsykologi Tapani Ahola, joka kertoi mm. yhteisöllisyyden voimasta ja palautteen merkityksestä motivaatioon.
Oppaassa on tärkeää tietoa urheiluoppilaitoksiin pyrkiville nuorille ja urheiluakatemioissa harjoitteleville urheilijoille.
Helsingin yliopiston, Aalto-yliopiston ja Urhean I-tason urheilijoille sekä valmentajille tarkoitetut yhteistreenit jatkuvat Otahallissa Otaniemessä ja Unidojolla Töölössä. Treenejä pidetään aina maanantaisin alkaen klo 9.00 vuorotellen Otahallissa ja Unidojolla
Kolme Urhean naissuunnistajaa, Maija Sianoja, Marjo Liikanen ja Sofia Haajanen ovat leireilleet kuukauden ajan Etelä-Afrikan Dullstroomissa. 2000m korkeudessa sijaitseva kylä on tarjonnut oivat puitteet kestävyysurheilijoille korkeanpaikan harjoitteluun. Lähialueelta on löytynyt hiekkateitä, ruohorata sekä suunnistusmaastoja. Treenatessa on lisäksi voinut nauttia hienoista maisemista ja lämmöstä!
Urhean urheilijalistat on nyt päivitetty. Käykää kaikki tsekkaamassa, että tiedot ovat varmasti oikein.
Hyvää Joulua! (23.12.2014)
RSS ATOM