Tervetuloa Urhean kotisivuille!

Ajankohtaista

Savon ammatti- ja aikuisopisto palkittiin vuoden urheiluoppilaitoksena Oulussa järjestetyillä Urheiluakatemia- ja urheiluoppilaitospäivillä. Teemu Japisson rohkaisi urheiluakatemioita mukaan alueellisten palvelukeskusten rakentamiseen.
Pääkaupunkiseudun urheiluakatemian vuotuinen oppilaitostapaaminen pidettiin 28.4.2015 HAAGA-HELIAn Malmin toimipisteessä. Teemana oli ”Korkeakoulusta vauhtia urheilijan polulle”. Tilaisuuteen osallistui ilahduttavan paljon Urhean toimijoita eripuolilta pääkaupunkiseutua kuuntelemaan alustuksia, keskustelemaan ja verkostoitumaan, mikä on erityisen tärkeätä varsinkin, kun ohjataan nuoria urheilijoita valitsemaan opiskelupaikkoja toiselta asteelta eteenpäin.
Amsterdam Diving Cup 2015
Pääkaupunkiseudun urheiluakatemian oppilaitostapaaminen
Metropolialueen alueellisen palvelukeskuksen pilottihankkeen esittely- ja jakamispäivä pidettiin maanantaina 13.4.2015 Mäkelänrinteen lukion auditoriossa. Kiitos kaikille esiintyjille ja osallistujille hyvästä iltapäivästä.
Taina Savikurki parinaan Jaak Vainomaa ovat olleet jälleen iskussa. Tuloksena 10-tanssin EM-hopeaa.
Urhean kumppaniyritys Helkama Rent Oy haluaa olla mukana mahdollistamassa urheilijoille joustavia työmahdollisuuksia huomioiden huipulle tähtäävien urheilijoiden ajankäytölliset haasteet. ”Näemme urheilijat luotettavina ja innokkaina työntekijöinä ja haluamme tarjota heille mahdollisuuden tehdä työtä urheilu-uran aikana”, kertoo Helkama Rent Oy:n Sales Performance Manager Mikko Ahonen.
Suomen Olympiakomitea ja Finnair julkistivat tänään merkittävän yhteistyösopimuksen suomalaisten huippu-urheilijoiden tukemiseksi kohti Rion Olympialaisia 2016. Suoraan urheilijoille kohdistuvan tuen kautta olympialaisiin ja paralympialaisiin valmistautuvien urheilijoiden matkustaminen helpottuu ja kustannukset alenevat. Yhteistyöhön kuuluu myös se, että Huippu-urheiluyksikkö ja Finnair jakavat osaamistaan eri toimialojen kesken.
Antti Koskelaisen ja Hanno Möttölän valmentama HBA-Märsky sijoittui upeasti hopealle Euroopan nuorten koripalloliigassa Minskissä Valko-Venäjällä. Final Four turnauksen finaalissa kotijoukkue Tsmoki Minsk oli lopulta parempi luvuin 98 - 74. Onnittelut ISOSTI koko Märskyn joukkueelle hienosta kaudesta!!!!!
RSS ATOM