Tervetuloa Urhean kotisivuille!

Ajankohtaista

Amsterdam Diving Cup 2015
Pääkaupunkiseudun urheiluakatemian oppilaitostapaaminen
Metropolialueen alueellisen palvelukeskuksen pilottihankkeen esittely- ja jakamispäivä pidettiin maanantaina 13.4.2015 Mäkelänrinteen lukion auditoriossa. Kiitos kaikille esiintyjille ja osallistujille hyvästä iltapäivästä.
Taina Savikurki parinaan Jaak Vainomaa ovat olleet jälleen iskussa. Tuloksena 10-tanssin EM-hopeaa.
Urhean kumppaniyritys Helkama Rent Oy haluaa olla mukana mahdollistamassa urheilijoille joustavia työmahdollisuuksia huomioiden huipulle tähtäävien urheilijoiden ajankäytölliset haasteet. ”Näemme urheilijat luotettavina ja innokkaina työntekijöinä ja haluamme tarjota heille mahdollisuuden tehdä työtä urheilu-uran aikana”, kertoo Helkama Rent Oy:n Sales Performance Manager Mikko Ahonen.
Suomen Olympiakomitea ja Finnair julkistivat tänään merkittävän yhteistyösopimuksen suomalaisten huippu-urheilijoiden tukemiseksi kohti Rion Olympialaisia 2016. Suoraan urheilijoille kohdistuvan tuen kautta olympialaisiin ja paralympialaisiin valmistautuvien urheilijoiden matkustaminen helpottuu ja kustannukset alenevat. Yhteistyöhön kuuluu myös se, että Huippu-urheiluyksikkö ja Finnair jakavat osaamistaan eri toimialojen kesken.
Antti Koskelaisen ja Hanno Möttölän valmentama HBA-Märsky sijoittui upeasti hopealle Euroopan nuorten koripalloliigassa Minskissä Valko-Venäjällä. Final Four turnauksen finaalissa kotijoukkue Tsmoki Minsk oli lopulta parempi luvuin 98 - 74. Onnittelut ISOSTI koko Märskyn joukkueelle hienosta kaudesta!!!!!
Atte Pettinen aloittaa huhtikuun alussa ominaisuusvalmentajana Pääkaupunkiseudun urheiluakatemia Urheassa. Nuorten Olympiavalmentaja statuksella toimivan Pettisen toimenkuvaan tulee kuulumaan eri lajien nuorten ja aikuishuippujen ominaisuusvalmennus erityisesti nopeutta ja räjähtävyyttä vaativissa lajeissa.
Suomen U19 squashjoukkue ylsi upeaan suoritukseen EM-joukkuekilpailussa Prahassa. Riina Koskinen, Jami Äijänen ja Miko Äijänen pelasivat läpi turnausviikon tasaisen vahvasti. Sunnuntain loppuottelussa ennakkosuosikki Englanti oli lopulta vahvempi, mutta loppuottelupaikka ja EM-hopeat ovat suomalaistriolta varsin oiva suoritus. Ennen joukkuekisaa pelatussa henkilökohtaisessa EM-kisassa joukkueen ykköspelaaja Jami Äijänen oli lähellä henkilökohtaista EM-mitalia. Lopulta Jami oli henkilökohtaisen kisan neljäs, Miko 9. ja Riina 17. Hienoja suorituksia nämäkin.
Onnea pelaajat, koutsit ja taustat! Ja ennen kaikkea vahva näyttö ohjelmasta, joka on Suomessa uudenlainen tapa tehdä urheilua. Näitä urheilijoita kannattaa seurata!
RSS ATOM