Tervetuloa Urhean kotisivuille!

Ajankohtaista

Käy lukemassa vuoden 2016 toinen verkkolehti. Lehti sisältää erinomaisia juttuja mm. osallistuvasta asiantuntijuudesta valmistauduttaessa Rion Olympialaisiin ja Paralympialaisiin.
Suomen Olympiakomitean hallitus päätti kokouksessaan jatkaa Huippu-urheiluyksikön johtaja Mika Kojonkosken työsopimusta. Huippu-urheiluyksikkö aloitti toimintansa 1.1.2013 ja sen tehtävänä on johtaa ja koordinoida suomalaisen huippu-urheiluverkoston toimintaa. Yksikkö vastaa yhdessä lajiliittojen kanssa pitkän aikavälin huippu-urheilumenestyksestä Suomessa.
Suomalaiset urheiluverkoston toimijat ovat tyytyväisiä huippu-urheilun uuteen toimintatapaan. Erityistä kiitosta saavat yhteistyö, ilmapiiri ja asiantuntijapalvelut. Suomalaista huippu-urheilua on kehitetty uudella tavalla kolmen vuoden ajan. Suomen Olympiakomitean Huippu-urheiluyksikkö (HUY) ja huippu-urheilun seurannasta vastaava Kilpa- ja huippu-urheilun tutkimuskeskus (KIHU) käynnistivät helmikuussa huippu-urheilun arviointiprosessin (sisäinen arviointi). Arvioinnin tarkoituksena on analysoida huippu-urheilun muutoksen etenemistä.
Vuoden urheiluoppilaitoksen tunnustuspalkinto myönnettiin Kuopiossa 11.5.2016 akatemiapäivien yhteydessä Helmi Liiketalousopistolle. Olympiakomitean urheiluakatemiaohjelman johtaja Simo Tarvonen kiitti vuoden urheiluoppilaitosta erityisesti innovatiivisuudesta ja laajasta osaamisen jakamisesta.
DigiFuel - Nuorten kestävyysurheilijoiden ruokavalion parantaminen älypuhelinsovelluksen avulla.
Se on nyt siinä. Olympiakarsinta on osaltani paketissa ja mä en mene Rioon. Tämän viikon rankingissa olen vielä Nannan yläpuolella, mutta ensi viikolla tulee se viimeinen ja lopullinen ranking ja siinä asetelma kääntyy toisinpäin. Tämän viikon EM-kisat siis ratkaisivat tämän pelin ja mun kannalta se on harmi.
Espoolaiset Urhea urheilijat kokoontuivat viidennen kerran yhteiseen aamutreeniin Esport Ratiopharm Areenalle, Tapiolan urheilupuistoon.
RSS ATOM