Tervetuloa Urhean kotisivuille!

Ajankohtaista

40-vuotisjuhlavuoden kunniaksi Suomen Valmentajat haluaa tuoda valmentajuutta ja valmentajan polkua esiin valmentajatarinoiden avulla. 10.11.2015, HELSINGISSÄ MÄKELÄNRINTEEN LUKION AUDITORIOSSA KLO 18.30 – 20.30
Suomen valmentajat ry:n järjestämä koulutus Mäkelänrinteen lukion tiloissa. Koulutus auttaa ymmärtämään kulttuurierojen merkitystä urheiluvalmennuksessa ja -johtamisessa. Se on tarkoitettu valmentajille, urheilujohtajille ja urheilujärjestöjen hallintohenkilöille.
Urhean tärkeä kumppani UniSport tarjoaa kaikille Urhean urheilijalistoilla oleville urheilijoille mahdollisuuden harjoitella ilmaiseksi UniSportin treenipaikoissa.
Joulukuun 19. päivä tehdään historiaa ja yhdistetään ainutlaatuisessa tavalla huippu-urheilu ja barokkimusiikki, kun Musiikkitalon lavalle nousee lähes 200 muusikkoa sekä 200 rytmisen voimistelun ja joukkuevoimistelun taitajaa.
2020-LUVUN MENESTYJÄT OVAT YLÄKOULUISSA. TUETAAN HEITÄ YHDESSÄ .
4-amino-2-metyylipentaani on kahden viime vuoden aikana ravintolisämarkkinoille ilmestynyt piriste. Sen väitetään parantavan urheilijoiden sekä fyysisiä että henkisiä ominaisuuksia, lisäävän aineenvaihduntaa ja polttavan rasvaa. Sitä myydään tehonlisääjänä, harjoittelun tehostajana ja painon pudottajana. Ravintolisien myyjät eivät kuitenkaan selosteissaan mainitse, että 4-amino-2-metyylipentaani kuuluu WADAn urheilussa kiellettyjen aineiden ja menetelmien listan ryhmään S6.b (Erikseen määritellyt piristeet) ja se on kielletty urheilussa kilpailujen yhteydessä.
Pikajuoksuvalmentaja Atte Pettinen piti hyvän nopeus- ja juoksutekniikka harjoituksen UniSportin tiloissa Otahallissa. Harjoituksen pääpaino oli monipuolisissa juoksutekniikka- ja koordinaatioharjoitteissa. Aten valmennus ja perustelut pohjaavat pitkään kokemukseen ja se näkyi selkeinä yksinkertaisina ohjeina joiden avulla urheilijat saivat korjattua omia tapojaan. Atte on Urheassa Nuorten Olympiavalmentajana valmentaen yleisurheilun lisäksi myös muita lajeja.
Osaanko kuunnella tai ilmaista itseäni? Entä jos kyse onkin erilaisista vuorovaikutustyyleistä? Mitä jos me ihmiset olemmekin vain erilaisia? Tässä koulutuksessa perehdymme ihmissuhteiden koukeroihin vuorovaikutuksen kautta. Käymme läpi keskeiset vuorovaikutustaidot. Lisäksi perehdymme vuorovaikutustyyleihin, jotka ovat aina tilanne- ja ryhmäkohtaisia. Lähestymme vuorovaikutustilanteita myös ihmisten erilaisuuden kautta. Kouluttajana toimii työ- ja organisaatiopsykologi Satu Kaski (PsT), jolla on yli vuosikymmenen kokemus työelämän eri ilmiöistä ja joka on kokenut vuorovaikutuskouluttaja.
RSS ATOM