Tervetuloa Urhean kotisivuille!

Ajankohtaista

Pia Pekonen, 35, on valittu Suomen Olympiakomitean Huippu-urheiluyksikön akatemiaohjelman valmennusosaamisen kehittäjäksi. Pekonen on toiminut pitkään valmentajakouluttajana Suomen Urheiluopistolla Vierumäellä. Hänelle on aiemmalta työuraltaan kertynyt runsaasti kokemusta useiden eri lajien valmentajien kouluttamisesta. Pekonen aloittaa uudessa toimessaan vuoden 2016 alussa.
Suomalaisen huippu-urheilun yksi kolmesta strategisesta tavoitteesta on korkeatasoisen osaamisen kehittäminen. Lähikuukausina Suomessa järjestetään useita seminaareja, joilla omaa osaamistaan on mahdollista päivittää. Seminaarit tarjoavat hyvän mahdollisuuden tiedon jakamiseen ja verkostoitumiseen eri alojen asiantuntijoiden kanssa. Osa seminaareista on jo lähiviikkoina, joten jos vielä haluaa mukaan, niin kannattaa ilmoittautua heti!
Käy lukemassa erinomaisia juttuja Urhean urheilijoista, valmentajista ja asiantuntijoista. Toiminnanjohtaja Simo Tarvosen pääkirjoitus YHDESSÄ on myös hyvä.
Tarjolla erittäin hyvä urheilun ehdoilla tapahtuva yo-pohjainen koulutus! Kannattaa harkita vaikka tavoite olisikin opiskella myöhemmin tiedekorkeakoulussa.
Huippu-urheiluyksikön akatemiaohjelma hakee valmennusosaamisen kehittäjää urheiluakatemiaverkostoon
Parayleisurheilun MM-kisajoukkueen 10 urheilijasta peräti 6 kymmenestä tulee pääkaupunkiseudulta ja Urheasta.
95-vuotias valtion liikuntaneuvosto kokoontui 21.10.2015 keskustelemaan suomalaisen liikuntakulttuurin tilasta. Seminaarissa käsiteltiin liikuntapolitiikan kannalta ajankohtaisia kysymyksiä, kuten hallituksen kärkihanketta ”liikutaan tunti päivässä”, valtion talousarviota vuodelle 2016 ja rahapeliyhteisöjen yhdistymistä. Liikuntaneuvosto piti arvokkaana liikuntayhteisön osoittamaa aloitteellisuutta tarjota turvapaikanhakijoille liikuntamahdollisuuksia ja vastaavasti opetus- ja kulttuuriministeri Sanni Grahn-Laasosen päätöstä myöntää tukea vastaanottokeskuksille liikunnan järjestämiseen.
Omniassa opiskellut nuorten maajoukkuenyrkkeilijä Santeri Tuomela kuoli auto-onnettomuudessa keskiviikkona 21.10.2015.
Sulkapallovalmentaja ja fysioterapeutti Pekka "Peksi" Sarasjärvi opetti sulkapalloilijan liikkumista ja lyöntitekniikkaa vauhdikkaassa aamutreenissä Otahallissa maanantaina 19.10.2015
RSS ATOM