Tervetuloa Urhean kotisivuille!

Ajankohtaista

Muodostelmaluistelun Suomen mestaruudesta käytiin äärimmäisen tasainen ja jännittävä kilpailu viikonloppuna Espoossa. Seniorisarjan kilpailun olisi voinut voittaa mikä tahansa joukkue kovasta kolmikosta Marigold IceUnity, Rockettes, Team Unique. Lopulta Helsingin Luistelijoiden Marigold nousi lauantain kakkossijalta voittoon ja nappasi samalla edustuksen MM-kisoihin. Hopeaa sai lauantain jälkeen kisaa johtanut Rockettes. Suomen toinen joukkue MM-kisoihin valitaan lähipäivinä. Juniorisarjan mestaruuden vei HTK,n Team Fintastic. ”Siinä oli paljon kivaa, mutta tämä ei ollut kauden paras suorituksemme. Ohjelmaan tuli harmittavia virheitä, mutta tästä nälkä vain kasvaa ja on hienoa päästä junioreiden MM-kisoihin korjaamaan ne”, valmentaja Kaisa Arrateig kommentoi joukkueen vapaaohjelmaa tuoreeltaan.
Fyysisellä aktiivisuudella on myönteinen vaikutus aivojen terveyteen ja lasten tiedolliseen toimintaan, kuten muistiin, tarkkaavaisuuteen sekä yleisiin tiedonkäsittely- ja ongelmanratkaisutaitoihin. Lasten liikuntaan käytetty aika ei ole pois oppimistuloksista, kirjoittaa professori Charles Hillman Liikunta & Tiede -lehdessä.
Ingram Micron toimitusjohtaja ja entinen squash-ammattilainen
 Sami Elopuro johtaa sparraamalla ja rakentamalla 
luottamusta porukan kesken.
Lue Jyrki Louhen erinomainen kirjoitus. Jyrki muuten opiskeli Aalto-yliopistossa pitkän jääkiekkouran ohessa ja oli samalla Urhean urheilija.
Perho Liiketalousopiston rehtori Juha Ojajärvi jatkaa Urhea-säätiön hallituksen puheenjohtajana. Ojajärvi on toiminut säätiön hallituksen puheenjohtajana koko sen olemassa olon ajan vuodesta 2014 saakka.
Suomen Olympiakomitean Huippu-urheiluyksikön (HUY) ja huippu-urheilun seurannasta vastaava Kilpa- ja huippu-urheilun tutkimuskeskuksen (KIHU) yhteistyössä toteuttama huippu-urheilun sisäinen arviointi on valmistunut.
Huippu-urheilujärjestelmä ei nykymuodossaan edesauta menestymistä parhaalla mahdollisella tavalla – keskeiset puutteet strategisessa johtamisessa Arvo-liiton toimitusjohtaja Kimmo J Lipponen on arvioinut suomalaisen huippu-urheilun kokonaistilan. Arvioinnin toimeksiannosta vastasi valtion liikuntaneuvosto. Sen lakisääteisenä tehtävänä on arvioida valtionhallinnon toimenpiteiden vaikutuksia liikunnan alueella.
RSS ATOM