Tervetuloa Urhean kotisivuille!

Ajankohtaista

Vuoden urheiluoppilaitoksen tunnustuspalkinto myönnettiin Kuopiossa 11.5.2016 akatemiapäivien yhteydessä Helmi Liiketalousopistolle. Olympiakomitean urheiluakatemiaohjelman johtaja Simo Tarvonen kiitti vuoden urheiluoppilaitosta erityisesti innovatiivisuudesta ja laajasta osaamisen jakamisesta.
DigiFuel - Nuorten kestävyysurheilijoiden ruokavalion parantaminen älypuhelinsovelluksen avulla.
Se on nyt siinä. Olympiakarsinta on osaltani paketissa ja mä en mene Rioon. Tämän viikon rankingissa olen vielä Nannan yläpuolella, mutta ensi viikolla tulee se viimeinen ja lopullinen ranking ja siinä asetelma kääntyy toisinpäin. Tämän viikon EM-kisat siis ratkaisivat tämän pelin ja mun kannalta se on harmi.
Espoolaiset Urhea urheilijat kokoontuivat viidennen kerran yhteiseen aamutreeniin Esport Ratiopharm Areenalle, Tapiolan urheilupuistoon.
Suomen Olympiakomitean järjestämä korkea-asteen valtakunnallinen kaksoisuraseminaari päättyi Aalto-yliopiston tiloissa Otaniemessä pe 15.4. aamupäivän kestävään työseminaarin.
Tampereen Urheiluakatemiaan perustetaan jääkiekkolehtorin toimi. Ensimmäinen toimikausi on nelivuotinen, alkaen 1.8.2016.
Suomen Olympiakomitea, Adecco ja Aalto-yliopisto järjestivät valtakunnallisen korkea-asteen kaksoisuraseminaarin Espoossa. Yli viidenkymmenen osallistujan joukossa oli urheilijoita, korkeakoulujen edustajia ja urheiluakatemiatoimijoita.
5.4. kokoontui 16-henkinen joukko Urhean valmentajia sekä henkilökuntaa tutustumaan käsipallon saloihin. Harjoituksessa tavoitteena oli yhdistää psyykkisten taitojen harjoittaminen mahdollisimman luontevasti osaksi lajiharjoittelua.
RSS ATOM