Tervetuloa Urhean kotisivuille!

Ajankohtaista

Luovuustutkija ja yritysvalmentaja Susanna Rahkamo kertoo matkasta menestykseen Pohjois-Haagan yhteiskoululla (Pietari Hannikaisen tie 6) 6.4. 2017 klo 18.30
Opetus- ja kulttuuriministeri Sanni Grahn-Laasonen on jakanut 1 096 000 euroa verovapaata urheilija-apurahaa yhteensä 140 kesälajien urheilijalle. 20 000 euron apurahan sai 13 ja 10 000 euron apurahan 40 urheilijaa sekä 87 urheilijaa 5 000 euron apurahan.
Pääkaupunkiseudun urheiluakatemia Urhea, Helsingin urheilulääkäriasema, Helsingin yliopiston Liikuntalääketieteen yksikkö ja Liikuntatieteellinen Seura ry järjestävät yhteistyössä luennon
Kiinnostaako sinua ura urheilun parissa? Tai haluatko yhdistää huippu-urheilun liiketalouden opiskeluun?
Muodostelmaluistelun Suomen mestaruudesta käytiin äärimmäisen tasainen ja jännittävä kilpailu viikonloppuna Espoossa. Seniorisarjan kilpailun olisi voinut voittaa mikä tahansa joukkue kovasta kolmikosta Marigold IceUnity, Rockettes, Team Unique. Lopulta Helsingin Luistelijoiden Marigold nousi lauantain kakkossijalta voittoon ja nappasi samalla edustuksen MM-kisoihin. Hopeaa sai lauantain jälkeen kisaa johtanut Rockettes. Suomen toinen joukkue MM-kisoihin valitaan lähipäivinä. Juniorisarjan mestaruuden vei HTK,n Team Fintastic. ”Siinä oli paljon kivaa, mutta tämä ei ollut kauden paras suorituksemme. Ohjelmaan tuli harmittavia virheitä, mutta tästä nälkä vain kasvaa ja on hienoa päästä junioreiden MM-kisoihin korjaamaan ne”, valmentaja Kaisa Arrateig kommentoi joukkueen vapaaohjelmaa tuoreeltaan.
Fyysisellä aktiivisuudella on myönteinen vaikutus aivojen terveyteen ja lasten tiedolliseen toimintaan, kuten muistiin, tarkkaavaisuuteen sekä yleisiin tiedonkäsittely- ja ongelmanratkaisutaitoihin. Lasten liikuntaan käytetty aika ei ole pois oppimistuloksista, kirjoittaa professori Charles Hillman Liikunta & Tiede -lehdessä.
Ingram Micron toimitusjohtaja ja entinen squash-ammattilainen
 Sami Elopuro johtaa sparraamalla ja rakentamalla 
luottamusta porukan kesken.
RSS ATOM