Tervetuloa Urhean kotisivuille!

Ajankohtaista

Taidon ja liikehallinan testaaminen 17 - 18.2.2016, Helsingin diakonissalaitois. Tänään viimeinen ilmoittautumispäivä seminaariin. Lisäksi lauantaina 19.3 kaikille avoin ja ilmainen VALMENNUKSEN EXTRA-PÄIVÄ Mäkelänrinteen urheilulukiossa.
Syksyllä toimikautensa (2015–2019) aloittanut valtion liikuntaneuvosto on keskittynyt ensimmäisissä kokouksissaan pohtimaan oman toimintansa roolia ja merkitystä suomalaisen liikuntakulttuurin edistäjänä.
Ponnistamisen taito oli aiheena Urhean UniSport- treenissä Otahallissa 8.2.2016 ja sen piti Kilpa- ja Huippu-urheilun tutkimuskeskuksen urheilubiomekaniikan asiantuntija Tapani Keränen.
Nina Laakson väitöskirja perustuu suomalaisen urheilujohdon eliitin omiin kertomuksiin urheilun johtopaikkoihin etenemisestä. Kertomukset ovat yksilöllisiä kuvauksia urheilujohtajien poluista, etenemiseen vaikuttaneista tekijöistä ja urheilujohtajien itsensä merkittävinä pitämistä asioista.
Lue lisää linkistä.
Valmentaminen edellyttää suurta paloa ja intohimoa työtä kohtaan. Se asettaa myös haasteen työn rajaamiselle ja omasta hyvinvoinnista huolehtimiselle. Milloin sinä olet viimeksi pysähtynyt tarkastelemaan kuinka voit työssäsi?
Urhean urheilijoista lsitalla ovat maalipalloilija Erkki Miinala sekä yleisurheilija Amanda Kotaja.
Eilen pidetyssä Urheilugaalassa Mika Poutala valittiin vuoden esikuvaksi. Mika piti lavalla koskettavan puheen. Urhea onnittelee Mikaa!
RSS ATOM