Tervetuloa Urhean kotisivuille!

Ajankohtaista

Huippu-urheilujärjestelmä ei nykymuodossaan edesauta menestymistä parhaalla mahdollisella tavalla – keskeiset puutteet strategisessa johtamisessa Arvo-liiton toimitusjohtaja Kimmo J Lipponen on arvioinut suomalaisen huippu-urheilun kokonaistilan. Arvioinnin toimeksiannosta vastasi valtion liikuntaneuvosto. Sen lakisääteisenä tehtävänä on arvioida valtionhallinnon toimenpiteiden vaikutuksia liikunnan alueella.
Suomen Olympiakomitea ry ja Valo ry yhdistivät toimintansa vuoden 2017 alussa. Uuden järjestön nimi on jatkossa Suomen Olympiakomitea. Järjestön tehtävänä on luoda liikunnasta ja urheilusta elinvoimaa Suomeen.
Urheilugaala 2017 (11.1.2017)
Käy katsomassa Urheilugaalan sivuilta tunnelmia aikaisemmista gaaloista ja samalla äänestämässä esim. Vuoden sykähdyttävin hetki tai Vuoden esikuva. Mukana tuttuja urheilijoita!
PERUSOPETUKSEN LIIKUNTAPAINOTTEISET YLÄKOULUT JA URHEILUYLÄKOULUT
Urhea-säätiö sr pyytää tarjousta HILMA ilmoituskanavassa Helsinki 9.1. 2017 julkaistun hankintailmoituksen sekä tarjouspyynnön ja liitteiden mukaisen asiantuntijapalveluiden tarjoamisesta.
Vuoden 2016 viimeisen verkkolehden teemana on urheilijan fyysisen suorituskyvyn kehittäminen.
Urheilijoiden Ammattienedistämissäätiö (URA) jakoi tänään Haaga-Helian ammattikorkeakoulun tiloissa Pasilassa pidetyssä tilaisuudessa 97 urheilijalle opiskeluapurahan lukuvuodelle 2016-2017. Vuonna 1972 presidentti Kekkosen toimesta perustetun säätiön tarkoituksena on edistää urheilijoiden ammatinvalinnan ja ammattiin valmistautumisen hyväksi tehtävää työtä sekä tukea aktiiviuransa lopettaneiden urheilijoiden kouluttautumista. URA-säätiö on jakanut opiskeluapurahoja yhteensä jo yli 4 miljoonan euron edestä.
RSS ATOM