Tervetuloa Urhean kotisivuille!

Ajankohtaista

Suomen Valmentajat ry ja Suomen Ammattivalmentajat SAVAL ry ovat perustaneet Valmentajien Kunniagallerian (Hall of Coaching Excellence).
Vantaalla nuorten liikkumista on ryhdytty edistämään isoin askelin. Yli 800 Vantaan yläkouluissa opiskelevaa nuorta on tänä syksynä ilmoittautunut mukaan Urhea-toimintaan. Näin korkea luku on mahdollinen, koska Vantaalla ei ole erikseen esimerkiksi liikuntapainotteisia kouluja, vaan kaikki Vantaan yhdeksäntoista yläkoulua on mukana toiminnassa ja jokaisella koululaisella on mahdollisuus osallistua toimintaan.
Suomen joukkueessa oli monta Mäkelänrinteen lukion uimahyppääjää.
Märskyn, Urhean, Olympiakomitean ja Suomen Palloliiton Helsinki Football Academy (HFA) -ohjelmassa on mukana 2001 ja 2000 syntyneitä tyttöjen maajoukkuepelaajia.
Naisten koripallomaajoukkueen tulevaisuuden huippulupauksiin kuuluva Lotta-Maj Lahtinen, 17, esitti ennakkoluulottomia otteita EM-karsintaotteluissa Ranskaa ja Sloveniaa vastaan. Lahtisen mukaan ottelut toimivat erinomaisena oppina jatkoa ajatellen.
Tämä on kutsu tilaisuuteen, joka on tarkoitettu nuorten urheilijoiden vanhemmille. -02, -01 ja -00 urheilijoiden vanhemmille tiedoksi. Tilaisuus on avoin.
Vuoden 2017 kolmannen verkkolehden teemana on urheilijan kaksoisura.
Opetusministeri Sanni Grahn-Laasonen on päättänyt lukioiden erityisen koulutustehtävän luvista ja niihin sisältyvistä valtakunnallisista kehittämistehtävistä. Erityinen koulutustehtävä myönnettiin 75 lukiolle. Valtakunnallinen kehittämistehtävä myönnettiin 11 lukiolle. Päätökset on tehty Kansallisen koulutuksen arviointikeskuksen arvioinnin ja opetus- ja kulttuuriministeriön työryhmän esityksen pohjalta.
Ensimmäistä kertaa 25. lokakuuta järjestettävän tieteen, taiteen ja urheilun yhteisen Excellence in Finland -seminaaripäivän valmistelut ovat loppusuoralla. Ainutlaatuinen päivä tuo yhteen satoja eri alan toimijoita verkostoitumaan ja kuulemaan yhteisesti innostavia puheenvuoroja.
RSS ATOM