Tervetuloa Urhean kotisivuille!

Ajankohtaista

Lue Jyrki Louhen erinomainen kirjoitus. Jyrki muuten opiskeli Aalto-yliopistossa pitkän jääkiekkouran ohessa ja oli samalla Urhean urheilija.
Perho Liiketalousopiston rehtori Juha Ojajärvi jatkaa Urhea-säätiön hallituksen puheenjohtajana. Ojajärvi on toiminut säätiön hallituksen puheenjohtajana koko sen olemassa olon ajan vuodesta 2014 saakka.
Suomen Olympiakomitean Huippu-urheiluyksikön (HUY) ja huippu-urheilun seurannasta vastaava Kilpa- ja huippu-urheilun tutkimuskeskuksen (KIHU) yhteistyössä toteuttama huippu-urheilun sisäinen arviointi on valmistunut.
Huippu-urheilujärjestelmä ei nykymuodossaan edesauta menestymistä parhaalla mahdollisella tavalla – keskeiset puutteet strategisessa johtamisessa Arvo-liiton toimitusjohtaja Kimmo J Lipponen on arvioinut suomalaisen huippu-urheilun kokonaistilan. Arvioinnin toimeksiannosta vastasi valtion liikuntaneuvosto. Sen lakisääteisenä tehtävänä on arvioida valtionhallinnon toimenpiteiden vaikutuksia liikunnan alueella.
Suomen Olympiakomitea ry ja Valo ry yhdistivät toimintansa vuoden 2017 alussa. Uuden järjestön nimi on jatkossa Suomen Olympiakomitea. Järjestön tehtävänä on luoda liikunnasta ja urheilusta elinvoimaa Suomeen.
Urheilugaala 2017 (11.1.2017)
Käy katsomassa Urheilugaalan sivuilta tunnelmia aikaisemmista gaaloista ja samalla äänestämässä esim. Vuoden sykähdyttävin hetki tai Vuoden esikuva. Mukana tuttuja urheilijoita!
PERUSOPETUKSEN LIIKUNTAPAINOTTEISET YLÄKOULUT JA URHEILUYLÄKOULUT
Urhea-säätiö sr pyytää tarjousta HILMA ilmoituskanavassa Helsinki 9.1. 2017 julkaistun hankintailmoituksen sekä tarjouspyynnön ja liitteiden mukaisen asiantuntijapalveluiden tarjoamisesta.
RSS ATOM