Tervetuloa Urhean kotisivuille!

Ajankohtaista

Urhean urheilijoista peräti 13 valittiin oman lajinsa parhaaksi. Onneksi olkoon Oona Kauste - Tomi Rantamäki (curling), Emilia Kanerva (judo), Matti Suur-Hamari (lumilautailu, Niko Vuorinen (miekkailu), Eva Wahlström (nyrkkeily), Mika Poutala (pikaluistelu), Oskari Muhonen (purjehdus), Benedek Olah (pöytätennis), Robert Ven (soutu), Olli Tuominen (squash), Kalle Koljonen (sulkapallo) sekä Roosa Kanerva (uimahypyt).
Uimari Hanna-Maria Seppälä teki viime vuoden puolella mielenkiintoisen opinnäytetyön.
Urhean pöytäseurue nautti Urheilugaalan tunnelmasta ja iloitsi erityisesti Lauri Markkasen palkinnoista. Urheilugaalan koskettavin hetki koettiin, kun Jari ja Sanna Mönkkönen nousivat lavalle vastaanottamaan vuoden Esikuva palkintoa.
THL:n tutkimuksen mukaan liikuntaharrastus lapsena suojaa mielenterveysoireilta aikuisena
Mika Poutala täynnä itseluottamusta EM-hopeamitalin jälkeen: ”Olympiamitali on ehdottomasti realismia, myös olympiakulta”
Sinä on upeita juttuja monista Urhean urheilijoista, jotka ovat valmistautumassa reilun kuukauden päästä alkaviin PyeongChangin Olympialaisiin.
Suomen Valmentajat ry ja Suomen Ammattivalmentajat SAVAL ry ovat perustaneet Valmentajien Kunniagallerian (Hall of Coaching Excellence).
Vantaalla nuorten liikkumista on ryhdytty edistämään isoin askelin. Yli 800 Vantaan yläkouluissa opiskelevaa nuorta on tänä syksynä ilmoittautunut mukaan Urhea-toimintaan. Näin korkea luku on mahdollinen, koska Vantaalla ei ole erikseen esimerkiksi liikuntapainotteisia kouluja, vaan kaikki Vantaan yhdeksäntoista yläkoulua on mukana toiminnassa ja jokaisella koululaisella on mahdollisuus osallistua toimintaan.
Suomen joukkueessa oli monta Mäkelänrinteen lukion uimahyppääjää.
Märskyn, Urhean, Olympiakomitean ja Suomen Palloliiton Helsinki Football Academy (HFA) -ohjelmassa on mukana 2001 ja 2000 syntyneitä tyttöjen maajoukkuepelaajia.
RSS ATOM