Tervetuloa Urhean kotisivuille!

Ajankohtaista

Näin syntyi suuri suomalainen menestystarina – 8 syytä, miksi Suomi pysyy maailman huipulla lentopallossa
Valmentaminen edellyttää suurta paloa ja intohimoa työtä kohtaan. Se asettaa myös haasteen työn rajaamiselle ja omasta hyvinvoinnista huolehtimiselle. Milloin sinä olet viimeksi pysähtynyt tarkastelemaan, kuinka voit työssäsi?
Urhea hienosti edustettuna Markus Pekkolan ja Antti Rengon valmentamassa maajoukkueessa.
Opetus- ja kulttuuriministeriön ja sosiaali- ja terveysministeriön yhteistyölupaus - Liikkuva lapsuus - vahvistaa perheiden mahdollisuuksia liikunnalliseen elämäntapaan. Ministeriöiden toimialoilla edistetään monin tavoin lasten liikkumista ja terveitä elämäntapoja. Työtä vahvistetaan entisestään yhteistyölupauksen avulla.
Vuoden 2017 toisen verkkolehden teemana on valmennus ja urheilijana kehittyminen.
Syömishäiriöoireilu ei ole vain esteettisten lajien ja naisurheilijoiden ongelma. Sitä esiintyy kaikissa lajityypeissä ja molemmilla sukupuolilla, ilmenee Liikunta & Tiede -lehdessä julkaistusta tuoreesta katsausartikkelista.
Lue erinomainen juttu, suunnistuksen nuorten maajoukkuetoiminnasta , mikä julkaistiin Suunnistaja-lehdessä
Suomen urheilun eettinen keskus SUEK ry teki ja teetti 2 774 dopingtestiä Suomessa sekä ulkomailla vuonna 2016. Rio de Janeiron olympialaiset ja paralympialaiset sekä tänä vuonna vietettävän Suomi 100 -juhlavuoden kotikisat näkyivät viime vuoden testauksen painotuksissa.
RSS ATOM