Tervetuloa Urhean kotisivuille!

Ajankohtaista

Lue erinomainen juttu, suunnistuksen nuorten maajoukkuetoiminnasta , mikä julkaistiin Suunnistaja-lehdessä
Suomen urheilun eettinen keskus SUEK ry teki ja teetti 2 774 dopingtestiä Suomessa sekä ulkomailla vuonna 2016. Rio de Janeiron olympialaiset ja paralympialaiset sekä tänä vuonna vietettävän Suomi 100 -juhlavuoden kotikisat näkyivät viime vuoden testauksen painotuksissa.
Mörö otti riskin ja lähti hakemaan huippukuntoa vuoristosta – "Ei siellä voi ihan miinaan itseään vetää"
Urhean kumppani laajentaa toimintaansa. Keskeisenä tehtävänämme UniSportissa on tarjota liikuntapalveluita yliopistolaisille, kannustaa liikunnalliseen elämäntapaan sekä tarjota mukava ja monipuolinen ympäristö liikunnan harrastamiseen. Mutta UniSport on enemmän kuin liikuntaa – tänä vuonna olemme aloittaneet Team UniSport -sponsorointiohjelman opiskeleville huippu-urheilijoille.
Puolustusvoimat hakee monipuolisesti kyvykkäitä mies- tai naisurheilijoita Puolustusvoimien sotilas-5-ottelu joukkueeseen ja samalla suorittamaan varusmiespalvelusta tai naisten vapaaehtoista asepalvelusta 16.10.2017 alkavassa kesälajien saapumiserässä Urheilukouluun suomalaisten huippu-urheilijoiden seurassa.
Vuosikirja 2016 on erittäin onnistunut kokonaisuus. Se on visuaalisesti uudistunut ja kokoaa viime vuoden toimintamme yhteenvedoin, tunnusluvuin ja kuvin. Löydät mielenkiintoisia tietoja urheilijoistamme, valmentajistamme, taloutemme kehittymisestä sekä monipuolisesta toiminnastamme.
Mäkelänrinteen lukion 19-vuotias Juho Junttila osoitti upeaa venymistä tiukassa paikassa ja ylitti Kiovassa Ukrainana avoimissa mestaruuskisoissa sekä EM-kilpailujen A-valintarajan että MM-kilpailuiden B-valintarajan miesten metrin ponnahduslaudalla.
Haku Urheilukoulun IV/17 saapumiserään päättyy 1.6.2017 ja palvelus alkaa 16.10.2017 Kaartin jääkärirykmentissä. Hiihtolajien urheilijoilla palvelus alkaa Kainuun prikaatissa 16.4.2018
Haukilahden lukion Heikki Taskisen, Leppävaaran lukion Heikki Salorannan ja Omnian Petra Sillanpään johdolla on järjestetty erinomaisia lajirajat ylittäviä yhteistreenejä.
RSS ATOM