Tervetuloa Urhean kotisivuille!

Ajankohtaista

Helsingin Vallilaan nousevan urheilun ja opiskelun kampuksen rakentaminen on edennyt suunnitellussa aikataulussa. Niin sanottu Urhea-kampus nousee Mäkelänrinteen lukion ja Uintikeskuksen yhteyteen Mäkelänkadun varteen. Nykyisen urheilulukion, Mäkelänrinteen Uintikeskuksen ja Käpylän jalkapallokenttien kokonaisuus täydentyy monilajisella urheiluhallilla, lukion laajennuksella ja opiskeleville urheilijoille suunnitellulla asuinkerrostalolla.
Judoliiton uudeksi päävalmentajaksi 1.9. alkaen on valittu entinen maailman ranking-listan ykkönen, kuusinkertainen EM-mitalisti, Rok Draksic Sloveniasta.
Seurojen ja muiden yhteisöjen tilavuorot sisäliikuntatiloissa kesäkaudella Sisäliikuntapaikoissa (pois lukien uimahallit ja maauimalat sekä Katajanokan liikuntahalli) jatkuvat seuroille ja muille yhteisöille aiemmin myönnetyt vuorot 1.6. alkaen sellaisenaan. Uimaseuroja tiedotetaan myöhemmin vesiliikunnan tilavuoroista ja varattavista ajoista.
Kampuksen rakentaminen etenee erinomaisesti. Liitteenä uusin tiedote.
Leppävaaran koululla on merkittävä rooli Urhean yläkouluverkostossa. Koulun laadukas yläkoulutoiminta on nyt vakinaistettu Suomen Olympiakomitean urheiluyläkoulukokeilusta saatujen hyvien kokemusten perusteella.
Urhea-säätiön hallintoneuvosto piti tänään 11.5.2020 vuosikokouksen teamsin välityksellä.
Haaga-Helia ammattikorkeakoulun opiskelijat Anniina Lallukka ja Tiina Saareks ovat laatineet opinnäytetyönään kattavan ohjeistuksen raudanpuutteen ennaltaehkäisyyn ja hoitoon. Ohjeistus on toteutettu yhteistyössä KIHU:n kanssa ja soveltuu sellaisenaan nuorten urheilijoiden sovellettavaksi.
Simo Tarvonen on kutsuttu Urhea-säätiön toimitusjohtajaksi 1.5.2020 alkaen. Aiemmin Tarvonen on toiminut säätiön toiminnanjohtajana.
Kansallisesti merkittävinä hankkeina avustettiin Helsingissä Olympiastadionin uudistamista (2 miljoonaa) ja Urhea-hallin rakentamista (2,2 miljoonaa).
RSS ATOM