Tervetuloa Urhean kotisivuille!

Ajankohtaista

Talouskoordinaattorina työskentelet monipuolisissa ja haastavissa talouden työtehtävissä Urhea-konsernissa. Konsernin emoyhtiönä toimii Urhea-säätiö ja tytäryrityksinä Urhea-halli Oy ja Urhea-asunnot Oy. Pääasiallisiin työtehtäviin kuuluu asukasvalintaprosessi ja vuokravalvonta, ostoreskontran hoitaminen, myyntilaskutus, kirjanpito sekä asiakaspalvelu. Kommunikoit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi ja ruotsin kielen hallinnan luemme eduksi.
Tiedottajana vastaat Urhea-konsernin sisäisen ja ulkoisen viestinnän kokonaissuunnittelusta sekä yhteydenpidosta Urhean ja suomalaisen huippu-urheilun verkostoihin ja tiedotusvälineisiin. Tehtävässäsi vastaat toimintaan liittyvän materiaalin ja tiedotteiden antamisesta tiedotusvälineille sekä verkkosivujen ja sosiaalisen median sisällön suunnittelusta, tuottamisesta ja ohjaamisesta. Lisäksi toimit viestinnän vastuuhenkilönä tapahtumien ja projektien suunnittelussa ja toteuttamisessa.
Tuomo Siitonen on saanut arkkitehtuurin valtion palkinnon kahdesti – vuosina 1983 ja 2009. Siitonen on suunnitellut urallaan lukuisia julkisia tiloja, toimistorakennuksia ja asuntoja ja toimi 15 vuotta arkkitehtuurin professorina Teknillisessä korkeakoulussa.
Olympiakomitea voisi olla paljon enemmän
Kun uimahyppy loppui, Joona Puhakka loi itselleen uuden uran – nyt 38-vuotias yrittäjä kertoo, mitä Suomen urheilu voisi häneltä oppia
”Minulle tämä on maailman paras työpaikka”
U20 joukkue pelaa tänään puolivälieräottelussa Ruotsia vastaan.
Valmennuskeskushankkeen toteuttaa Suomen Uimaliitto yhteistyössä Pääkaupunkiseudun urheiluakatemia Urhean, Suomen Olympiakomitean, Urheiluhallit/Mäkelänrinteen Uintikeskus Oy:n, Mäkelänrinteen lukion sekä uimaseura Helsingfors Simsällskapin kanssa.
Anna joululahja, jolla tehdään urheiluhistoriaa. Osallistu #UrheaHallinTukena-kampanjaan ja ole mukana mahdollistamassa ainutlaatuisen tason arkiharjoitus- ja kilpailukeskuksen rakentumista Suomeen. 
Teemana on Urhea-kampus - olosuhteen valmennuksen tukena ja kuten toimitusjohtaja Simo Tarvonen pääkirjoituksessaa toteaa "URHEA-KAMPUS ON YHTEISTYÖN TAIDONNÄYTE"!
RSS ATOM