Tervetuloa Urhean kotisivuille!

Ajankohtaista

Urheilupaikat ovat suljettuina, kisoja on peruttu tai siirretty yksi toisensa jälkeen – elämme tilanteessa, joka muuttaa urheilijan arkea monin tavoin. Mitä tehdä, kun kaikki on tehty kauden päätavoitetta ajatellen ja se tipahtaakin alta pois?
LUE OHJEET – VARAA AIKA – LIITY ETÄPALVELUUN
Energian ja hiilihydraatin tarve vaihtelee urheiluharjoittelun kuormituksen mukaan. Riittävä ravintoaineiden saanti onnistuu myös korkean kuormituksen päivinä, kun lautasen kasaa urheilijan lautasmallin mukaisesti.
Tiedote, Pääkaupunkiseudun urheiluakatemia Urhea 15.3.2020, viimeisin päivitys 26.3.
Helsingin urheilulääkäriaseman (HULA) toiminta jatkuu epidemia-aikana toistaiseksi lähes normaalisti. Olemme toistaiseksi normaalisti avoinna, mutta seuraavin rajoituksin
Urhean ravitsemusasiantuntijat Laura Manner ja Ida Heikura kokosivat erinomaisen ohjeistuksen.
Olympiakomitea toivoo, että seurat koetaan yhteisöinä, joiden jäsenet yhdessä kantavat vastuun tässä vaikeassa tilanteessa. Yhdistyslakiin perustuen seuran sääntöjen mukaisia jäsenmaksuja ei tarvitse palauttaa.
(Päivitetty 16.3.2020 klo 18.30) Suomen hallitus päätti 16.3.2020 uusista suosituksista koronaviruksen leviämisen hillitsemiseksi. Olympiakomitea noudattaa Suomen hallituksen, Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen, sosiaali- ja terveysministeriön ja ulkoministeriön linjauksia ohjeistuksessaan. Olympiakomitean vastuuhenkilö asiassa on ylilääkäri Maarit Valtonen. Lisätietoa THL:n sivuilla.
Helsingin kaupunki täydensi päätöksiään ja suosituksiaan koronavirustilanteeseen liittyen 15.3. https://www.hel.fi/uutiset/fi/kaupunginkanslia/kaupunki-taydensi-paatoksiaan-ja-suosituksiaan-koronavirustilanteeseen-liittyen
Tässä tiedotteessa olevat asiat ovat voimassa toistaiseksi. Päivitämme tietoja, kun näemme, miten tilanne kehittyy. Valtioneuvoston suosituksen mukaan ihmisten pitäisi kokoontua niin vähän kuin mahdollista ja tämä koskee myös työpaikkaa. Tästä päivästä lähtien Urhea-säätiö ohjaa säätiön henkilöstön joko vapaalle tai etätöihin.
RSS ATOM