Tervetuloa Urhean kotisivuille!

Ajankohtaista

THL:n tutkimuksen mukaan liikuntaharrastus lapsena suojaa mielenterveysoireilta aikuisena
Mika Poutala täynnä itseluottamusta EM-hopeamitalin jälkeen: ”Olympiamitali on ehdottomasti realismia, myös olympiakulta”
Sinä on upeita juttuja monista Urhean urheilijoista, jotka ovat valmistautumassa reilun kuukauden päästä alkaviin PyeongChangin Olympialaisiin.
Suomen Valmentajat ry ja Suomen Ammattivalmentajat SAVAL ry ovat perustaneet Valmentajien Kunniagallerian (Hall of Coaching Excellence).
Vantaalla nuorten liikkumista on ryhdytty edistämään isoin askelin. Yli 800 Vantaan yläkouluissa opiskelevaa nuorta on tänä syksynä ilmoittautunut mukaan Urhea-toimintaan. Näin korkea luku on mahdollinen, koska Vantaalla ei ole erikseen esimerkiksi liikuntapainotteisia kouluja, vaan kaikki Vantaan yhdeksäntoista yläkoulua on mukana toiminnassa ja jokaisella koululaisella on mahdollisuus osallistua toimintaan.
Suomen joukkueessa oli monta Mäkelänrinteen lukion uimahyppääjää.
Märskyn, Urhean, Olympiakomitean ja Suomen Palloliiton Helsinki Football Academy (HFA) -ohjelmassa on mukana 2001 ja 2000 syntyneitä tyttöjen maajoukkuepelaajia.
Naisten koripallomaajoukkueen tulevaisuuden huippulupauksiin kuuluva Lotta-Maj Lahtinen, 17, esitti ennakkoluulottomia otteita EM-karsintaotteluissa Ranskaa ja Sloveniaa vastaan. Lahtisen mukaan ottelut toimivat erinomaisena oppina jatkoa ajatellen.
Tämä on kutsu tilaisuuteen, joka on tarkoitettu nuorten urheilijoiden vanhemmille. -02, -01 ja -00 urheilijoiden vanhemmille tiedoksi. Tilaisuus on avoin.
RSS ATOM