Tervetuloa Urhean kotisivuille!

Ajankohtaista

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu aloittaa uuden kilpa- ja huippu-urheilijoille suunnatun opintopolun, jossa voi yhdistää sekä tavoitteellisen urheilun että korkeakouluopinnot. Urheilijan opintopolku on kaksivuotinen, räätälöity opintokokonaisuus, joka sisältää liiketalouden perusopintoja.
Vuoden ensimmäisen verkkolehden teemana on Urhean yläkouluverkoston monipuoliset mahdollisuudet. Kannattaa käydä lukemassa Urhean toiminnanjohtajan Simo Tarvosen erinomainen pääkirjoitus Yläkoulussa pilee huikea mahdollisuus ja käydä katsomassa videoita mm. Juvanpuiston koulusta, Pasilan peruskoulusta ja Pohjois-Haagan yhteiskoulusta.
Arabianrantaan Arcada ammattikorkeakoulun kampus alueelle vihittiin käyttöön uusi urheiluhalli, mikä on tarkoitettu ammattikorkeakoulun opiskelijoille, huipulle tähtääville urheilijoille ja tietysti kaupunkilaisille. Käsipalloliiton akatemiaryhmä aloittaa tiiviin harjoittelun hallissa ensi syksynä. Hallissa on myös testiasema. Halli sijaitsee rakennuksen 6. kerroksessa ja sen alapuolella on Hankenin opiskelija-asuntoja.
Urhean yläkoulut esittelivät laajasti omaa toimintaansa
Olympiakomitean hallitus on kokouksessaan päättänyt tarkentaa toimintaympäristöjen roolitusta vastaamaan paremmin lajien tekemiä painopistevalintoja. Päätöksen perusteena ovat lajien kanssa käydyt kehittämis- ja tukiprosessit ja niissä esiin nousseet tukiurheilijoiden määrät, valmentajien ja asiantuntijoiden sijoittuminen ja oppilaitosyhteistyö eri toimintaympäristöjen alueilla.
Omniassa opiskeleva Arslan Khataevin tie turnausvoittoon alkoi perjantaina suoraan toiselta kierrokselta, jossa vastaan asettui Kazakstanin Bagdat Uaidaev. Kova tempoinen ottelu päättyi puhtaasti 5-0 Arslanille.
Helkama Rent Oy on mukana urheilijan arjessa tarjoamalla mahdollisuuden tehdä työtä täysipainotteisen urheilun ohella. Yhteistyöllä Pääkaupunkiseudun urheiluakatemian kanssa pyrimme räätälöimään jokaiselle sopivan kokonaisuuden, jonka avulla urheilija pystyy järjestämään opiskelun ja harjoittelun sekä saamaan samalla arvokasta työkokemusta että työtuloja.
Mukana Urheasta mm. muodostelmaluisteluvalmentaja Anu Oksanen, judovalmentaja Markus Pekkola ja taitoluisteluvalmentaja Svetlana Krykova.
Urhean kumppani Work Pilots OY tarjoaa mahdollisuuden tehdä Kauppakeskus Ainossa Tapiolassa asiakasneuvonta ja promokeikkoja viikoilla 9 ja 10 4-8 tuntia päivässä 10e tunti.
Yhteensä 163 kesälajien urheilijaa saa kaikkiaan 1 376 000 euroa verovapaina urheilija-apurahoina. Urheilija-apurahat ovat harkinnanvaraisia. Suuren apurahan, eli 20 000 euroa, sai 17 urheilijaa. Yhteensä valtion talousarviossa on varattu urheilija-apurahoihin 2 300 000 euroa. Kasvua viime vuoteen on 100 000 euroa.
RSS ATOM