Tervetuloa Urhean kotisivuille!

Ajankohtaista

Kampuksen rakentaminen etenee erinomaisesti. Liitteenä uusin tiedote.
Leppävaaran koululla on merkittävä rooli Urhean yläkouluverkostossa. Koulun laadukas yläkoulutoiminta on nyt vakinaistettu Suomen Olympiakomitean urheiluyläkoulukokeilusta saatujen hyvien kokemusten perusteella.
Urhea-säätiön hallintoneuvosto piti tänään 11.5.2020 vuosikokouksen teamsin välityksellä.
Haaga-Helia ammattikorkeakoulun opiskelijat Anniina Lallukka ja Tiina Saareks ovat laatineet opinnäytetyönään kattavan ohjeistuksen raudanpuutteen ennaltaehkäisyyn ja hoitoon. Ohjeistus on toteutettu yhteistyössä KIHU:n kanssa ja soveltuu sellaisenaan nuorten urheilijoiden sovellettavaksi.
Simo Tarvonen on kutsuttu Urhea-säätiön toimitusjohtajaksi 1.5.2020 alkaen. Aiemmin Tarvonen on toiminut säätiön toiminnanjohtajana.
Kansallisesti merkittävinä hankkeina avustettiin Helsingissä Olympiastadionin uudistamista (2 miljoonaa) ja Urhea-hallin rakentamista (2,2 miljoonaa).
Kannattaa perehtyä Erik Piispan ja Tapani Keräsen asiantuntevaan ohjeistukseen Valmentajan ja urheilijan arki poikkeustilanteessa
Vuoden ensimmäisessä Urhean Matkalla Huipulle -verkkolehdessä on mielenkiintoisia juttuja eri lajien urheilijoista, joilla kaikilla on kovia tavoitteita. Myös toiminnanjohtaja Simo Tarvosen pääkirjoitus, Koronan keskeltä kohti uutta, on lukemisen arvoinen.
Haemme veneenkuljettajia Helsinkiin ensi kesäksi. Vaatimukset: - kokemusta veneenkäsittelystä - ikä vähintään 18 vuotta - sujuva englannin kieli - reipas ote asiakaspalveluun
RSS ATOM